Från Rektor till Medium!

Nystart! Nytt jobb! Nu köör jag Medium fullt ut! (Eller i alla fall nästan, jag har fortfarande ett litet deltidsarbete med redovisning och löneadministration.) Det senaste året har jag ägnat till att avveckla mig från min tidigare yrkesbana som förskolerektor. Jag har därmed skapat möjlighet att lägga mer tid och kraft på min enskilda firma med medial inriktning. Hur det känns? Pirrigt och spännande! Roligt! Och lite skrämmande! Allt på samma gång! Men det känns 100% rätt! 

Vem är då jag? 
Jag heter Carola, 49 år fyllda. Mitt smeknamn under uppväxten var Cola, därav namnet på hemsidan. I familjen och släkten fanns både tron på, och kunskaper om människors dolda sinne och "oförklariga" fenomen. Kontakten med andevärlden var naturlig och det pratades om det kring köksbordet. Men det var mycket hysch/pysch och viktigt att man inte pratade om detta ute i samhället. (Tron på att man skulle bli klassad som psykiskt sjuk eller liknande var tyvärr också stark.)

Så hände livet! Karriär, lycka och sorger om vartannat. Intresset för personlig utveckling, andevärlden och det mediala fortsätter leva och det växer sig med tiden starkare. En medial vän (utbildad av bla det kända spiritualistiska mediet Iris Hall) hjälper mig framåt, vi övar och jag utvecklas. Jag genomgår kurser och utbildningar hos kända och mindre kända medium. Jag håller i utvecklingscirklar och blir Diplomerat Medium. Tillslut känner mig manad att ta nästa steg, så jag startar en enskild firma för att lära ut mina kunskaper till andra och för att erbjuda mediala tjänster. Under tiden som jag arbetar akademiskt som rektor, genomför jag enstaka kurser och har nån sittning med klient nu och då. Jag övar regelbundet och går på fler mediumutbildningar.  Tillslut kommer jag till ett vägval där jag väljer det roligaste alternativet, men också det mest osäkra och skrämmande - att kliva av min roll som rektor för att satsa på en ny karriär. När jag nu är precis i början av detta yrkesskifte, känner jag som tur är, mest glädje och nyfikenhet för hur det kommer fungera.