kurser, events, cirklar, personlig utveckling, andlig, medialitet, psychic

Kreativa Verkstan

Kreativa Verkstan är ett samarbetsprojekt mellan tre medium. Vi håller träffar där andligt intresserade får träffa likasinnade och öva sin intuition och mediala förmåga under roliga, trygga och kravlösa förhållanden. Vi erbjuder också mediala tjänster, kurser och friskvårdande behandlingar. Följ oss på Facebook så håller du dig uppdaterad om våra erbjudanden. 

Konstnär Maria Wedin

Mediumet. Var mkt noga med att få mig att förstå med vilken andekontakt vi hade. Ge ledtrådar som jag kunde svara ja och nej på. Hon förmedlade fint känslan som hon fick av den andekontakten hon fick. De kändes så fint att få ett budskap från andevärlden från någon man älskade. Kan varmt rekommendera Kreativa Verkstan som Medium. Tack!

Spännande att öppna upp och välkomna en person som man själv inte väljer, inte utifrån mitt val utan utifrån personens val att komma på besök. Förvånad och fascinerad :-) /MF

Mediet beskrev bl a en person som har haft en mycket stor betydelse för mig i mitt. Ett mycket varmt meddelande. Tusen tack! / A.WKommande evenemang

Digital seans

Delta som publik på våra digitala träningsseanser. Kostnad 150 kr/person. Anmäl ditt intresse via formuläret nedan för att få info om kommande seanser.  

Psycic Art Steg kurs

Under trevliga och trygga former får deltagarna möjlighet att måla och rita med hjälp av andevärlden. Inga förkunskaper krävs. Pris en dag: 1100:-/person. Maila via formuläret nedan din intresseanmälan för att få info om kommande kursdagar. 

Vill du anordna en kurs?

Ordnar du plats och deltagare så går du kursen gratis. (Gäller en person/kurs, minst 5 deltagare) Kontakta oss via formuläret nedan eller via vår Facebook sida. 

Kontakta oss på Kreativa Verkstan
Konstnär Maria Wedin

Healing

Distansbehandling. Slappna av i din hemmiljö och ta emot healingenergierna på distans. Vi pratar innan och efter behandlingen. En dokumentation via mail ingår. 690:-/tillfälle. Välkommen att boka din tid via vårt formulär eller maila kreativaverkstan2018@gmail.com 

Healing Mediala träffar