pscychic skills|personlig utveckling|intuition|mediala förmågor|jordnära och tryggt  

Lär känna dig själv och utveckla dina förmågor

Vill Du utvecklas personligt och öppna upp för Dina spirituella förmågor eller utvecklas medialt så är Du välkommen att delta på mina kurser & events. I en medial träningscirkel kan Du kan öva utifrån Din egna förmåga, tillsammans med likasinnade i en trygg grupp.  Är du en sökare med en längtan att förstå, utforska och expandera andligt? Kanske har det skett saker i livet som ändrat Din syn på Dig själv och andra? Har Du en längtan efter att förändra någonting eller att våga visa vem Du på riktigt är? För att komma i kontakt med livet på djupet behöver Du känna dig själv och börja leva i Din fulla potential. Som deltagare i Personlig- och andlig gruppträning får du möjlighet att reda ut vad som är viktigt för just Dig i Ditt liv och hur du ska komma vidare på din livsresa. Vi använder meditationer, samtal och övningar för att komma i kontakt med vår inre energi, vår egen kraft och vår andlighet. Vi lyfter och får insikter av varandra!

kursutbud

Helgkurs tarotkort

Lördag 10-15, Söndag 10-14
Grundläggande nivå (nybörjare)
Du får lära dig tarotkortens betydelse, intuitiv tolkning samt olika läggningar. En tarotlek, kurskompendie, enklare fika ingår. Diplom efter avslutad kurs. 1500:-/person.

Fortsättnings nivå.
En djupare insyn i kortens betydelse och i mer avancerade läggningar, tarotstjärnor. På den här kursen får du öva mer på olika läggningar och du får även möjlighet att träna tolka tarot för inbjudna personer. 1400:-/person

Kvällskurser i tarot &
intuitiv vägledning med kort

Onsdag kl 18.00-20.00
En kortare introduktion i att använda kort som ett redskap att spå och vägleda. Deltagarna får lägga kort och tolka intuitivt. Vi använder olika typer av kort. 200:-/person.

Grundkurs Tarot uppdelas på 4 tillfällen, vardagar kl 18-20. 1500:-/person

Fortsättningskurs Tarot uppdelas på 4 tillfällen, vardagar kl 18-20. 1400:-/person

personlig och andlig gruppträning

För Dig som vill utvecklas personligt och andligt i en trygg grupp. Samtal, meditationer och övningar hjälper oss komma i kontakt med vårt inre och utvecklar vår intuition/psykiska förmåga. 
6 träffar, totalt 12 h. 1100:-/person

Medial träningscirkel
För dig som vill utvecklas medialt i en trygg grupp. På träffarna övar vi medial och psychic förmåga. 6 träffar, totalt 12 h. 1100:-/person 


anmälan till kurs

Boka din plats genom att maila carolacola.se@gmail.com eller genom att fylla i formuläret nedan.
Ange dina kontaktuppgifter, önskad kurs/cirkel och startdatum.
Du får instruktioner via mail om hur och när du ska betala in anmälningsavgift och resterande kursavgift.
Startdatum på kommande evenemang/kurser finns listat längre ner på sidan.
Är en kurs inte listad så kan du skicka en intresseanmälan - då får du information om nästa
kursstart och även möjlighet till att anmäla dig innan kursen annonseras ut. 
Kurserna och Cirklarna håller jag hemma hos mig på Tranviken, Alnö, strax utanför Sundsvall

kommande kursstarter

  •  Personlig och Andlig gruppträning, onsdagar kl 18-20. Mötesstart feb 2023, 1100:- för alla 6 träffarna, (engångsavgift vid mån av plats 250 kr)  
  • Medial träningscirkel, onsdagar kl 18-20. Mötesstart feb 2023, 1100:- för 6 träffar, (engångsavgift vid mån av plats 250 kr)    
  • Helgkurs Tarot nybörjare, mars 2023
Kontaktformulär

Vill du ordna en kurs? 

Ordnar du plats och deltagare så går du kursen gratis. (Gäller en person/kurs, minst 5 deltagare)

betalning och avbokningsregler för kurser

Betalning sker i förskott via swisch. Avbokningsregler för kurser: Ångerrätt genom Distansavtalslagen gäller.
Du har rätt att frånträda kursavtalet utan att ange något specifikt skäl inom 14 dagar. Det gör du via mail, det ska tydligt framgå vilken kurs Du inte längre vill delta i, Ditt bokningsdatum för kursen samt Dina uppgifter för återbetalning av kursavgift.
Obs! att anmälningsavgift ej återbetalas. Ångerfristen löper ut 14 dagar efter den dag då avtalet ingicks.

Ångerrätt vid sjukdom med läkarintyg: Vid sjukdom eller andra allvarliga förhinder som kan styrkas med läkarintyg eller motsvarande ges full ångerrätt under hela perioden fram till kursstart. Vid allvarlig sjukdom som kan styrkas med läkarintyg ges full återbetalning av kursavgiften, om den har erlagts. Ingen kursavgift återbetalas då kursen startat, oavsett sjukdom eller andra förhinder.