Mediala tjänster, konsultationer, sittningar, andekontakt, vägledning

vägledning|personlig utveckling|en hjälp på vägen|mediala tjänster|jordnära och tryggt  

mediala möten fungerar utmärkt även på distans. använd formuläret för att Boka en tid

Privat sittning/seans

Min uppgift att förmedla information från någon av Dina nära/kära som finns på "andra sidan". Jag beskriver den eller de kontakter som väljer att komma och när du känner igen personen så förmedlar jag den information som anden har till Dig. Min ambition är att mötet ska vara i ett helande syfte. Det är viktigt att Du är öppen för att den som kommer kanske inte är den du förväntat Dig, och att det faktiskt händer (även om det är sällsynt) att man inte känner igen den information som förmedlas. Ibland förstår man först i efterhand vem kontakten var. Själva seansen tar normalt ca 35 minuter och sedan finns tid för ett reflekterande samtal om Du vill det, total tid för sessionen blir ca 45 min. Före sessionen använder jag ca 20 minuter till att skapa de bästa förutsättningarna för vårt möte. Vi möts på distans, (telefon/videolänk) eller i mitt hem. Distanspris 690 kr och på plats 790 kr.  

 medialt samtal/Vägledning

Jag erbjuder medialt samtal/vägledning på distans, via telefon eller videolänk, eller i mitt hem. Samtalet kan ge ett stöd i din nuvarande livssituation och en hjälp för Din personliga utveckling. Under sessionen läser jag av energierna kring Dig och förmedlar den information som kommer till mig. Du har även möjlighet att ställa frågor som jag tonar in på och förmedlar svar på. Under sessionen kan Du få vägledning kring händelser i Ditt liv. Det är inte alltid man kan få svar på alla frågor, och ibland kommer inte svaren så som man förväntar sig, så ha ett öppet sinne inför sessionen. Den informationen som kommer är den Du behöver just nu. Ofta förstår man en del av informationen direkt och en del kan man få en förståelse för i ett senare skede. Syftet är att jag ska förmedla information som leder Dig framåt och som är till nytta för dig. Sessionen tar ca 45 minuter. Distanspris 690 kr och på plats 790 kr.    

 
Boka här

bra och spännande

Jag tyckte sittningen var väldigt bra och spännande! Mediet Carola förklarade mycket bra i början hur sittningen skulle gå till. Jag skulle verkligen rekommendera detta!! /Samuel H

mjukt och varmt möte

Otroligt fint möte! Mjukt och varmt mottagande som gjorde mig trygg och lugn. Så fint avslut på samtalet, detta gav mig verkligen mersmak! Ta modet och gör det bara

väldigt häftigt

Jag är väldigt nöjd med min sittning med Carola! Carola var väldigt duktig och noggrann i sitt prat och sin kontakt med andevärlden. Jag visste hela tiden vad hon pratade om och kände igen allt hon förmedlade till mig. Det var väldigt häftigt att hon kunde få så mycket information som stämde och det var första gången vi pratade. Tusen tack! Nathalie

Min ambition är att du SKA KÄNNA DIG NÖJD, TRYGG OCH STÄRKT EFTER VÅRT MÖTE.

Jag följer Mediumförbundets etiska förhållningsregler och tillämpar tystnadsplikt . I ett medialt samtal väljer jag att se och berätta om det som hjälper dig framåt i livet. Jag arbetar för att det ska vara ett fint och helande samtal/möte även om det ibland dyker upp saker som kan upplevas starkt känslomässigt. Ibland behöver vi en "spark i baken" för att utvecklas och ibland bara en bekräftelse på att vi är på rätt väg. I ett medialt möte är det inte jag som sätter agendan utan jag förmedlar den information som är tillägnad dig, för ditt högsta och bästa i nuet. 

Betalning, Avbokning och nöjd-kund-garanti

Betalning sker i förskott via swisch
Avbokning tidigare än 24 timmar före tjänst debiteras ej. Avbokning senare än 24 timmar före kursstart/tjänst debiteras med halva priset.
Ej avbokad tjänst räknas som förbrukad och debiteras med fullt pris.
Nöjd-kund garanti! Om Du inte känner Dig nöjd kan Du inom tio minuter av påbörjad tjänst välja att avbryta och få pengarna tillbaka.
Mötet avbryts då omedelbart och du får pengarna tillbaka. Har påbörjad tjänst pågått längre än 10 min sker ingen återbetalning.